Wie wint de Groei & Bloei fotowedstrijd?

Op 18 september organiseert Groei & Bloei afdeling Doorn weer haar jaarlijkse Natuurmarkt. Ook dit jaar ontbreekt de fotowedstrijd daarbij niet. Het thema van dit jaar is, vanwege ons jubileumjaar: “Vier het met bloemen”.  U heeft nog de hele zomer om de winnende foto te maken! Dit kan bij u thuis in de tuin, maar ook op vakantie. U kunt tot 10 september maximaal 2 foto’s opsturen naar het volgende e-mail adres  leoniec(at)tiscali.nl  o.v.v. Fotowedstrijd.

Alle ingestuurde foto’s worden tentoongesteld op de Natuurmarkt op 18 september a.s. De bezoekers zullen een winnaar kiezen. Er zijn mooie prijzen te winnen, o.a. een vergroting van de winnende foto ter beschikking gesteld door Fotozaak van Kesteren te Doorn.

Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017
Een jarige om trots op te zijn (no. 802) - Blik op de Tuin week 24/2017