Bestuur van Groei & Bloei afdeling Doorn e.o.

Het bestuur van onze afdeling bestaat uit vijf personen: een voorzitter, een secretaris, een  penningmeester, lid communicatie, pr en activiteiten en een ledenadministrateur.

Binnen het bestuur heeft elk lid zijn of haar eigen taken. Het bestuur vergadert 6x per jaar. Ook proberen de bestuursleden zoveel mogelijk bij activiteiten aanwezig te zijn. Naast de bestuursleden is er nog een groot aantal leden actief. Een aantal daarvan heeft een vaste taak, anderen worden ingezet voor hand en spandiensten.

De bestuurssamenstelling is als volgt:

Voorzitter: Renke Bos, 06-42490774, info(at)tuinnatuurlijk.nl

Secretaris: vacature

Penningmeester: Daniëlle Leever, danielle(at)plvr.demon.nl

Ledenadministratie: Leonie Crijns, leonie1938(at)live.nl

Bestuurslid Communicatie/PR en Activiteiten: vacature

E-mail: info(at)doorn.groei.nl

Nieuwe bestuursleden gezocht.

Om onze activiteiten te kunnen blijven organiseren zoeken we nog steeds naar bestuursleden. Uitbreiding van het bestuur is dan ook dringend noodzakelijk!!! De organisatie rust nu op de schouders van drie personen en dat is een te kleine basis om continuïteit te garanderen. Wilt u meehelpen om de afdeling groeiend en bloeiend te houden? Wij bieden een gezellig bestuur, leuke activiteiten en een hele groep enthousiaste vrijwilligers en tuinliefhebbers.

Taakbeschrijving:

Secretaris: het ontvangen van inkomende stukken, het maken van verslagen van de bestuursvergaderingen, het bijwonen van de activiteiten van de afdeling en het verlenen van hand en spandiensten mag, maar is niet noodzakelijk.

Bestuurslid Communicatie/PR en Activiteiten: het verzorgen van de communicatie met leden en met de pers, door middel van de nieuwsbrief en persberichten. Het bijhouden van de website. De inhoud wordt aangeleverd door andere bestuursleden en vrijwilligers. Eventueel ook het werven van adverteerders of andere fondsen. Het plannen en regelen van de activiteiten en lezingen (voor de Natuurmarkt en de Stekken- en Oogstmarkt zijn aparte werkgroepen). Het afstemmen van de diverse werkgroepen en het organiseren van het vrijwilligersuitje. Bijwonen van de bestuursvergaderingen, ongeveer 1x per 2 maanden. Het bijwonen van de activiteiten van de afdeling en het verlenen van hand en spandiensten daarbij mag, maar is niet noodzakelijk.

ûs tûn
Kleine tuin Marienheem